Thursday, 27 December 2012

DOA BELAJAR...

kali nie berpeluang cuti dua minggu untuk wat revision after 2 months posting at PPUM.tapi mood study tu kejap de kejap takde.. nak kata dah pandai..baca x berapa masuk sangat.nak wat macam na kena la baca berulang kali. so many subject must read ..HEADACHE la mcm nie..tapi takpe... kali nie la nak kena study rajin2x..nnt bila habis stdy..kena kerja pulak huhu.. so kita enjoy ngan buku.. hari2x kena say I loVe My Book.

sebelum buka apa2x  buku or nak memulakan sesuatu pekerjaan atau perbuatan ..hendaklah dimulakan dengan Basmalah..dan lepas tu baca doa nie , barulah memulakan visi dan misi iaitu "study not STado" kan kan..


then barulah nak study hard ke study smart ke or apa2x je la.." so, Gud luck to all my fwen wherever u are "sy doakan kita semua berjaya dalam exam nie dan exam akan dtg ..Dengan izin Allah perkara yang mustahil akan terjadi..hope all of us can get DL .. for me too.. AminYa Rabbal Alamin...


No comments:

Post a Comment