Monday, 21 January 2013

mY bloG DesIgner



assalamualaikum,,
 
hollla!!!

entry kali ini nak cerita pasal my blog designer... bukan dressing je ade designer.. blog pun boley tau...
blog sy nie di reka khas dari hasil tangan lily... dye seorang yang kreatif dan sangat teliti dalam sesuatu kerja.. hasil kreativiti dye sangat menepati citarasa saya... very talented person..

#tengoklah hasil kerja dye untuk blog saya sangat menarikkan..

sesiapa yang berminat nak tempah header or watermark or banner..
sila klip di sini  http://sweethoneyzz.blogspot.com/2012/09/tempahan-header-kini-dibuka.html

anda pasti tidak akan menyesal.......
   
nie la ownernye..

 jangan lupe visit her blog  at  http://sweethoneyzz.blogspot.com/





Friday, 18 January 2013

JAUH PERJALANAN , LUAS PEMANDANGAN.. SUBHANALLAH

assalamualaikum dan hi :),,,
           

habis je exam,terus je keluar jeJalan..hihi kan dah abis exam.. so EnjOy!!!
tapi xdak la enjOy sangat.. bak kata OMpuTih ... "WindOW sHOppINg je"...
mula2x g beli tiket..member nak g balik Kampung...
pastu jejalan kat TS..
then go to MAsjid JameK..
hihi jalan sakaN..
nak lepas Gian coz praktikal lama sangat huhu

me


me & CeQ ani
ceQ ani & ceQ tieka
best la kat TS .. alot Of choice..
baju, kasut, jam& so on la..
tapi nasib baik just window shopping je..
lau tidak, haish.... xtau la nak ckp..

puas pusing2x kat TS semata2x nak cari coolblog..
mengidam puye pasal..
akhirnya jupe jugak..
dek sebab bayak sangat jalan..
balik semua mengadu sakit kaki..haha...terbaik Di lAdang!!!
"sekali sekala nak hiburkan hati apa salahnye"