Tuesday, 15 July 2014

hubungan Adik Beradik

kekadang aq puwn x berapa faham
Sesetengah family 
adik beradik macam bestfriend
tapi bagi family aq
ermm.

mcm ade je x kena
asyik nak berbaloh je ^^
erm bila la kami nie nak bercakap baik2 mcm kawan

Aq akan tetap berdoa
sebab air yang di cincang x akan putus 
^^

9 comments:

  1. Share kisah adik ni.
    Harap jangan sampai tahap macam ni baru ada adik-beradik yang baru mula nak ubah sikap. Takde kaitan sangat dengan perbalahan adik-beradik, tapi boleh dijadikan iktibar untuk kita lebih sayang-menyayangi.
    Osteoporosis di awal 20-an

    ReplyDelete
  2. air dicincang xkan putus. mungkin diri kita yg patut mulakan dulu.. gaduh sikit2 tu biasa la.. :)

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah.. :) thank u blogwalking

      Delete
  3. follow saya balik
    www.lizaufa-pink.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. link blog anda ada di entry blog syira :) jom blogwalking ^_^ tq !

    ReplyDelete
  5. insyaallah..air dicincang takkan putus..:)

    ReplyDelete