Tuesday, 30 September 2014

GIVE & HOPE

Assalamualaikum
Hi blogger2 semua..
Kat sini miera nak invite sapa2 yang sudi join project “Give & Hope” miera nie.
Projek nie xdak pengiktirafan mana2 pihak
Tapi mira buat secara sukarela sebab sambil2 mira tengah buat research nie..

:::::::::::::::::::::::::::::::::
Prosedure projek nie…
1)      kumpul dana (xkisah berapa rm ?)
2)      beli roti dan air kotak
3)      packaging
4)      distribute kepada kanak2 yang admitted dalam wad kanak2

Step 1 tu perlu sokongan dari bloger2 semua, yang laen mira uruskan..

Aim project :

-untuk meningkatkan semangat kepada adik2 supaya cepat sihat
-untuk mewujudkan sikap prihatin terhadap mereka
#mira xkisah anda nak sumbang berapa..
Kalau mendapat sambutan , mira akan start minggu depan..
Berminat whatsapp miera 0173995069 atau comment di bawah pun boleh
“kalau masa duit kita sikit pun kita dah rasa susah nak sedekah, macam mana kalau masa duit kita dah banyak nanti?”

::::::::::::::::::::::::::::::::::RENUNGKANLAH::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

tempoh sebelum ahad nie…

JUM ^^ identiti anda akan dirahsiakan 

No comments:

Post a Comment