Sunday, 22 May 2016

kasih sayang

assalamualaikum


hi morning kawan2 blogger..

just now, myra de tgk youtube national geografi ..

myra memang minat la tgk2 kisah species carnivor nie hehe

yang menarik tentang citer.. harimau bintang nie nak cari mangsa then once dia ternampak kera .. nie ikut plan2 kera tu sebelum dia lancarkan misi tuk mebaham keran itu...bila misi dia berjaya, tiba2 dia ternampak anak kera ni.. baby lagi..mula2 myra ingat dia nak terkam baby kera tu.. tapi reaksi dia lain....


nak tau reaksi harimau tu apa... tengok kat sini???


myra rasa sebak jugak... sedangkan haiwan ini yang tiada akal tahu erti penyesalan inikan kite manusia yang ada akal tahu pikir tentang baik dan salah huhu..


cuba fahami apa yg myra nak sampaikan...

No comments:

Post a Comment